Aktualności

Szpital Wielospecjalistyczny w Jaworznie informuje, iż od dnia 19.02.2024 zostanie uruchomiona nowa Izba Przyjęć, w ramach której przyjmowani będą pacjenci ze skierowaniem, w dni robocze od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00 – 14:35

16/02/2024

W dalszym ciągu wszystkie przyjęcia w stanie nagłego zagrożenia życia lub zdrowia zaopatruje Szpitalny Oddział Ratunkowy. Wejście do Izby Przyjęć zostało zaznaczone na poniższym zdjęciu.

Szanowni Pacjenci!

13/12/2023

Miło nam poinformować, że od 12.12.2023 roku SP ZOZ Szpital Wielospecjalistyczny w Jaworznie, realizuje pilotażowy program w zakresie edukacji żywieniowej oraz poprawy jakości żywienia pn. „Dobry posiłek w szpitalu”. Na niniejszej stronie będą publikowane tygodniowe jadłospisy oraz zdjęcia posiłków z danego dnia wraz z odniesieniem do pozycji z jadłospisu.

Diet 06.05.2024 r.

6/05/2024

___________________________________________________________________________________ Dieta Podstawowa Śniadanie Obiad Kawa zbożowa z mlekiem/p 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ,) kasza kukurydziana na ml/p 300 ml (MLE,) Chleb mieszany pszenno-żytni 70 g (GLU PSZ, GLU ŻYT,) Chleb Graham 30 g (GLU PSZ,) Masło extra 82% 10 g (MLE,) Szynka Ojca Grzegorza wieprzowa wędzona 60 g (SOJ,) Ogórek kiszony 80 […]

W celu ułatwienia kontaktu pacjentom rozpoczynającym szybką ścieżkę onkologiczną, od 2 maja 2024 roku został uruchomiony bezpośredni numer komórkowy do Koordynatora Onkologicznego w Szpitalu Wielospecjalistycznym w Jaworznie – 571 220 020

2/05/2024

Dieta 02.05.2024 r.

2/05/2024

___________________________________________________________________________________ Dieta lekkostrawna z ograniczeniem tłuszczów Śniadanie Obiad Kawa zbożowa z mlekiem/p 250 ml, (mleko, gluten żytni, gluten jęczmienny) Zacierka na mleku/p 300 ml, (gluten pszenny, jaja,mleko) Bułka pszenna długa krojona 100 g, (gluten pszenny) Masło extra 82% 10 g (mleko) Pasta z twarogu z koperkiem 60 g, (mleko) Pomidor 80 g, Sałata zielona 20 g, […]

Informacji o wyborze najkorzystniejszej oferty

30/04/2024

OGŁOSZENIE O UNIEWAŻNIENIU KONKURSU 17.2024

30/04/2024

Informuję, że postępowanie konkursowe 17.2024 dotyczące udzielania świadczeń opieki zdrowotnej w Szpitalnym Oddziale Ratunkowym przez lekarza posiadającego specjalizację z medycyny ratunkowej zostaje unieważnione z powodu braku ofert.

Ogłoszenie o zmianie terminu konkursu ofert 15.2024

29/04/2024

W związku z prowadzonym konkursem 15.2024 na: Udzielanie świadczeń zdrowotnych w zakresie: badań histopatologicznych,w tym śródoperacyjnych oraz badań cytologicznych. (Kod CPV: 85148000-8 – Usługi analizy medycznej – informujemy, że zmianie ulega termin składania ofert, który zostaje przesunięty do dnia 07.05.2024 r. do godz. 12.00 – miejsce składania ofert – bez zmian. Otwarcie nastąpi w dniu […]

Ogłoszenie o wyniku konkursu ofert 18.2024

29/04/2024

Uprzejmie informuję, że w wyniku postępowania konkursowego na udzielanie świadczeń opieki zdrowotnej przez lekarzy w Poradni Chirurgii Urazowo-Ortopedycznej wybrano następującą ofertę: Indywidualna Praktyka Lekarska Wiktor Gierlotka, Sosnowiec

29.04.2024 r.

29/04/2024

___________________________________________________________________________________ Dieta Łatwostrawna Śniadanie Obiad Kawa zbożowa z mlekiem/p 250 ml ( MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ,) Płatki jęczmienna na mleku /p 300 ml ( MLE, GLU JĘCZ,) Bułka pszenna długa krojona 100 g ( GLU PSZ,) Masło extra 82% 10 g (MLE,) Pyzdra schabowa-wędzonka wieprzowa schab wieprzowy wędzony parzony. 60 g Pomidor b/skórki 50 […]

Ogłoszenie o zmianie terminu konkursu ofert 15.2024.

25/04/2024

W związku z prowadzonym konkursem 15.2024 na: Udzielanie świadczeń zdrowotnych w zakresie: badań histopatologicznych,w tym śródoperacyjnych oraz badań cytologicznych. (Kod CPV: 85148000-8 – Usługi analizy medycznej – informujemy, że zmianie ulega termin składania ofert, który zostaje przesunięty do dnia 30.04.2024 r. do godz. 12.00 – miejsce składania ofert – bez zmian. Otwarcie nastąpi w dniu 30.04.2024 r. o godz. […]

Dieta 26.04.2024 r.

25/04/2024

___________________________________________________________________________________ Dieta Podstawowa Śniadanie Obiad Kawa zbożowa z mlekiem/p 250 ml,(mleko, gluten żytni, gluten jęczmienny) Kasza kukurydziana na mleku/p 300 ml,(mleko) Chleb mieszany pszenno – żytni 70 g,(gluten pszenny, gluten żytni) Chleb Graham 30 g,(gluten pszenny) Masło extra 82% 10 g,(mleko) Szynka Ojca Grzegorza wieprzowa wędzona 60g(soja) Pomidor 80g, Sałata zielona 20g, Woda mineralna n/g 0,5l […]